Odkazy na New Moon

Tak, jedna moje kamí mi poslala několik odkazů na New Moon. Já vám sem dám tři, ty originální, odkazy, všechny jsou hrozně hezky sestříhaný, tak se na ně určo koukněte. Jak už jsem psala několikrát (hrozně mě to totiž baví XD) 2. díl ságy Stmívání bude v kinech už 26.11.2009 (v ČR). Tak tady je máte:


Tak tenhle odkaz je 1., bohužel originál byl smazán, takže aspoň hooodně podobné video (no převážně stejné, akorát tam běhají takové malé komentáře). Tenhle trailer je zaměřen hlavně na 1. část New Moon, o oslavě, o tom, jak Edward Bellu opustí a poté je malý skok, až k místu, kde se Bellu snaží zabít Laurent a jacob se před ní promění ve vlka.


Tak 2. odkaz je original, vypráví v něm Jacob (teda ten herec XD), o čem vlastně New Moon je. Samozřejmě je tento trailer tedy zaměřen hlavně na střední část, kdy je Bella s Jacobem + malé připomenutí minulého traileru a málé nakousnutí traileru následujícího.




Tak tohle je 3. odkaz. Sice to není úplně originál, ale originál s českýma titulkama, což si myslím, že je ještě lepší. Tu trojku bohužel smazali, tak doufám, že proti titulkům nic nemáte XD.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Problémista

Otrokyně

Velitelova manželka